Денес се навршуваат осум години од смртта на еден од големите тренери во шпанскиот фудбал – Тито Виланова.Тој си замина од овој свет на 45 години, откако ја загуби битката со лошата болест, но останува засекогаш во срцата на фановите на Барселона. Виланова ги водеше каталонците само една сезона – во 2012/2013 година, но е 

Продолжете со читање