Евентуалното рестартирање на мечевите од европските клупски турнири ќе биде многу посериозен предизвик од планираниот рестарт на Бундеслигата или кое и да е било друго првенство, тврди председателот на Медицинската комисија на УЕФА – Тим Мајер. Тој даде интервју за ДПА, каде вели дека многу услови мора да се почитуваат кога ќе заврши изолацијата во 

Продолжете со читање