40-годишният асистент менаџер на Одензе, Хенрик Хансен влезе на теренот како резерва на натпреварот со ФК Копенхаген и постига прекрасен гол.

Хансен ги бранеше боите на тимот и како фудбалер од 2008 до 2011-та година.