Албанскиот тренер, Ернест Ѓока не е веќе тренер на Шкендија, изјавија од тетовскиот клуб.

Во игра за нов тренер е Јетон Беќири, а има и кандидат странец, чие име барем засега не се открива.

Готово е: Ернест Ѓока не е веќе тренер на Шкендија!

Шкендија под водство на Ѓока не успеа да ја одбрани титулата во ПМФЛ.