Интересен начин да се наполнат трибините можевме да видиме од клуб во Јужна Кореа.

Нивното првенство беше рестартирано пред празни трибини и со сите мерки за сигурност и безбедност заради пандемијата од коронавирус, но ФК Сеул реши да го наполни стадионот со кукли за секс. 

Некои од фановите на социјалните медиуми коментираа дека овие кукли имаат сосема различна намена од таа да рекламират облека.

Всушност некои од куклите држат плакати и рекламираат локален секс шоп. По мечот од фудбалскиот клуб се извинија и упатија обвиненија на фирмата доставувач.