МРТ-3 програма за ПОНЕДЕЛНИК, 08.06.2020
08.10 ТВ споменар: РАКОМЕТ КУП 2007 ВАРДАР-МЕТАЛУРГ – (1/2-финале)
10.00 македонска кошарка: КУП 2019 РАБОТНИЧКИ-БЛОКОТЕХНА – (финале)
12.00 ТАНЦ СО ЅВЕЗДИТЕ – забавно шоу
13.05 СП фудбал 2018: ФРАНЦИЈА-ХРВАТСКА – (финале)
16.00 македонски фудбал: БОРЕЦ-ВАРДАР
17.45 СЕХА ракомет 2019/2020: МЕШКОВ Б.-ЕУРОФАРМ Р
19.15 македонска кошарка: ПЛЕЈ-ОФ 2019 МЗТ СКОПЈЕ-ГОСТИВАР – (1/2-финале)
20.45 ТАНЦ СО ЅВЕЗДИТЕ – забавно шоу
21.45 ЗОИ 2018: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ
00.00 македонски фудбал: БОРЕЦ-ВАРДАР
01.45 СЕХА ракомет 2019/2020: МЕШКОВ Б.-ЕУРОФАРМ Р
03.15 македонска кошарка: ПЛЕЈ-ОФ 2019 МЗТ СКОПЈЕ-ГОСТИВАР – (1/2-финале)
04.45 ТАНЦ СО ЅВЕЗДИТЕ – забавно шоу
05.45 ЗОИ 2018: СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ

Еуроспорт 1

01:30Снукер: Отворено првенство на Обединеното Кралство 2018, финале
08:30Велосипедизам: Курне – Бруксел- Курне 2018
09:30Велосипедизам: Е3 Харелбеке 2018
11:00Велосипедизам: Светско првенство за мажи во 2018
12:00Тенис на маса: Светско првенство во 2019
14:00Формула Е: Ракапитулација на сезона 2019
15:00Автомобилизам: Светски купа за туристички автомобили WTCR, сезона 2019
16:00Снукер: Шампионска лига, осми ден, дирекно

Еуроспорт 2

03:00Велосипедизам: Критериум Дофине 2019, етапи 4-8
08:30Тенис: Отворено првенство на Австралија 2020, трето коло, Кириос – Хачанов
10:00Тенис: Отворено првенство на Австралија 2020, четврто коло, Кириос – Надал
11:30Снукер: Шампионска лига, седми ден
15:30Велосипедизам: Курне – Бруксел – Курне 2018
17:00Велосипедизам: Е3 Харелбеке 2018
18:30Велосипедизам: Светско првенство за мажи во 2018
19:30Велосипедизам: Обиколка на Франција 2018
20:30Формула Е: Потсетување на сезоната 2019
21:30Автомобилизам: Светски куп за туристички автомобили WTCR, сезона 2019
22:30Тенис: Отворено првенство на Австралија 2020, трето коло, Кириос – Хачанов

Спорт Клуб