Еуроспорт

08:30 Велосипедизам: Критериум Дофине 2017, етапи 5-8
11:30 Снукер: Светско првенство во Шефилд 2019, полуфинале, Хигинс – Гилберт
14:00 Тенис: “Вие кажувате, ние пуштаме”, интерактивно предавање, посветено на мечеви од “Ролан Гарос”
19:00 Велосипедизам: Критериум Дофине 2017, етапи 7-8
21:00 Велосипедизам: Критериум Дофине 2018, етапи 1-2
23:00 Автомобилизам: Рели “Дакар” 2019, етапи 1-5
01:30 Снукер: Светско првенство во Шефилд 2019, полуфинале, Хигинс – Гилберт
03:30 Тенис: “Вие кажувате, ние пуштаме”, интерактивно предавање, посветено на мечеви од “Ролан Гарос”

20:25 Фудбал: Вердер БременАјнтрахт Франкфурт Еуроспорт 2

СпортКлуб