Еуроспорт

01:30Снукер: Шангај Мастерс 2019, финале, О’Саливан – Марфи
03:30Тенис: “Вие кажувате, ние пуштаме“, интерактивно предавање, посветено на мечеви од “Ролан Гарос”
08:30Велосипедизам: Критериум Дофине 2017, етапи 1-4
11:30Снукер: Отворено првенство на Шкотска 2018, трет ден, 147 на Џон Хигинс
13:00 Снукер: Отворено првенство на Шкотска 2018, четврти ден, Хигинс – Јан
14:00Тенис: “Вие кажувате, ние пуштаме“, интерактивно предавање, посветено на мечеви од “Ролан Гарос”
19:00 Велосипедизам: Критериум Дофине 2017, етапи 5-8