Во Анталија, Силекс ќе одигра 5 контролни средби.

Првата е закажана за 4 февруари против Ресовија Жешов, додека последната ќе ја одигра десет дена подоцна против Торпедо Кутеси.

  • Распоред на контролните натпревари на Силекс во Анталија:

Лајкнете на нашата страна на Facebook ТУКА