Ренова која ова лето ќе ја претставува Македонија во фудбалска Европа од 16 до 26 јули ќе се подготвуваат во својата стара база, во Охрид.

А формата ќе се тестира против следниве противници:

-14 јули Вардар Форино

-19 јули се бара ривал,

-22 јули Шкупи,

-25 јули Пелистер.

-30 јули Борец,

и на 2 август “генералката“ против Кораби.