Откако пред два дена македонскиот интернационалец, Даниел Лампевски стана шампион со својот СВ Минстер во германската регионална лига, денес доби уште една радосна вест.

Заедно со својата сопруга станаа родители, поточно добија син кој ќе го носи името Џонас.

Тимот на transfermarket.mk упатува искрени честитки до среќните родители.