Поранешниот германски репрезентативец, и сегашен ас на лондонски Арсенал, Месут Озил и неговата сопруга Амине Гјулше на Инстаграм ја покжаа новородената ќерка. Светскиот шампион од 2014-та година ја држи малата Еда и ја бакнува својата жена на фотографијата.

“Благодарни сме што нашата ќерка Еда е родена здрава”, напиша двојката на турски на Инстаграм.

Сопругата на Озил, Амине е актерка и модел.