Најпознатата навивачка на Наполи и на нашиот Елиф Елмас, Марика Фрушио пак ги разгоре страстите на социјалните мрежи.

Марика која е и фудбалски анализатор, не ја сокри радоста од веста дека првенството во Италија наскоро ќе биде рестартирано.

Палавата бринетка често е на насловните на светските жолти вести со провокативната облекла, која понекогаш е доста оскудна.

Наскоро фановите ќе можат да се насладат на изгледот на Марика, која ќе треба да ги анализира игрите на своите љубимци од Наполи.