„ФК Вардар ја информира јавноста дека добиените резултати од вчерашното тестирање за Ковид-19 на фудбалерите и вработените се НЕГАТИВНИ! Благодарност до синдикатот на фудбалери на Македонија и Клиничката болница Аџибадем Систина за извршеното тестирање“ – соопштија од ФК Вардар.