Уште од мал се гледаше дека најпрвин ќе биде фудбалер, а потоа и тренер…

Се работи за поранешниот фудбалер на ФК Вардар, Тони Богдановски, кој потоа заплива во тренерските води, најпрво во фудбалската школа ФАМОС, а потоа како кондиционен тренер и досега ги подготвуваше фудбалерите на Металург, Работнички и азербејџански Сабаил.