Стоперот на Баерн Минхен, Џером Боатенг се вклучи во предизвикот кој стана актуелен последните неколку дена во кој местото на топката го превзеде тоалетната хартија.

Светскиот шампион од 2014 година закачи клипче на социјалната мрежа Инстаграм, на кое демонстрира завидни знаења и контролз со ролната хартија. Таа изгледа како класична топка “Танго” во неговите нозе.

Погледнете:
https://www.instagram.com/p/B92DuU_Ibzm/?utm_source=ig_embed