Аталанта продолжи го совлада Удинезе на Илија Несторовски со 1:3, а Луис Муриел постигна два евроголови.

Првиот гол го постигна во 71-та минута од слободен удар, додека вториот го постигна во 78-та минута.

Македонскиот репрезентативец влезе во клупата, одигра 10-тина минути, но без позабележителен ефект.