Младите генерации на фудбалската школа ФК Куманово Еуроспорт напорано работат и ги совладуваат основните технички елементи под палаката на тренерот Мартин Тодоровски.

Вчера пријатно ги изненади посетата на ТВ+ телевизија која дојде да направи прилог и да праша за условите за работа, нивните мотови за играње фудбал и кои се нивните фудбалски идоли.

Еве едно интервју со еден од најмладите членови на фудбалската школа ФК Куманово Еуроспорт:

Del Od denesnoto snimanje so TV+ Manevski Lazar 2013 ⚽⚽⚽

Gepostet von Aleksandar Manevski am Samstag, 4. Juli 2020