Македонскиот репрезентативец, Енис Барди, на тренингот со Леванте, успеа со “ножички“ да му донесе поен на својот состав. 

На официјалниот профил на клубот од Валенсија на социјалната мрежа Твитер беше споделен прекрасниот момент.

Уживајте: