16-годишниот Александар Мартинес беше трагично убиен во Мексико…

Причината е што Мартинес станал жртва на убијци кои убиле погрешна личност. 

На погребот на младиот фудбалер присуствуваа околу 300 луѓе и неговите клупски другари решија да му помогнат да го постигне последниот гол…