Македонскиот кондициски тренер Тони Богдановски веќе две години е на печалба во Азербејџан, каде е одговорен за физичката подготвеност на фудбалерите на ФК Сабаил.

Во овој клуб настапува и некогашната ѕвезда на лондонски Челси, Михаел Есиен.

Еве како изгледа еден индивидуален тренинг на Тони и на Есиен одработен во Банско…

https://www.instagram.com/p/BzKxaRtnCh3/?fbclid=IwAR2KASUqA9MTragcV2FhuOXGiA7dkeJNdeK-os5wg3dbMRj13CH66Bl3Rqw