Амбициозниот второлигаш, Вардар Форино ги започна подготовките за новата сезона.

На првиот тренинг беа присутни и новите засилувања, а беа направени и тестови за коронавирус.

Еве дел од атмосферата…

Фотографија на K.F. VARDARI.
Фотографија на K.F. VARDARI.
Фотографија на K.F. VARDARI.
Фотографија на K.F. VARDARI.