Вечерва е рестартот Премиер лигата и тоа веднаш со дерби – Манчестер Сити  – Арсенал.

Интересно е што гостинските играчи вечерва ќе се појават во специјално изработени дресови кои на кои ќе стои порака.

Пораката е подршка за кампањата Black lives matter, како и подршката која ја даваат за медицинските лица ширум Велика Британија, во борбата против коронавирусот.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е 103990440_3416020565127055_1380786203259548990_n-290x300.jpg